Vauva itki lentokoneessa 45 minuuttia – sitten matkustaja pillastui

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lentäminen voi olla pienille lapsille tuskallista, koska he eivät välttämättä osaa kertoa esimerkiksi siitä, jos heidän korviinsa sattuu. Lisäksi paineenvaihtelu vaikuttaa helposti pienen ihmisen suoliston toimintaan ja saattaa saada vatsan kipeäksi.

Osa ihmisistä on tehnyt periaatepäätöksen, että matkustaa lasten kanssa vasta sitten pitempiä lentomatkoja, kun lapsi osaa itse kertoa suurinpiirtein jos joku paikka on kipeä tai jos esimerkiksi on tarve juoda tai käydä vessassa. Eräs perhe oli kuitenkin matkustanut pienen vauvansa kanssa, eikä lapsukainen selviytynyt lennosta ilman itkua. Itseasiassa lapsi huusi 45 minuuttia putkeen.

Kaikki tietävät, että pienen lapsen itku lentokoneessa voi olla tuskallista, mutta yleensä aikuiset ovat niitä, jotka kestävät erilaiset tilanteet ilman kiukuttelua. Yksi mies ei kestänyt. Hän aloitti itsekin huutamaan, koska sai tarpeekseen vauvan itkusta. Southwestin lento oli matkalla Floridaan ja itkupotkuraivarit saanut aikamies sai vastaansa poliisit lentokentälle.

@mjgrabowski

♬ original sound – bad_ideas_galore