Mies tuhoaa videolla silmittömästi pulloja kaupassa – pidätetylle rankat syytteet

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levisi taannoin video yhdysvaltalaisessa kaupassa sattuneesta välikohtauksesta. Viraalivideolla nähdään mies, joka murskasi täysiä olutpulloja Kansasissa sijaitsevassa Walmartissa.

Videolla vihaisen oloinen mies ottaa olutpulloja sisältäviä lavoja kylmäaltaasta ja paiskoo niitä lattialle. Huomatessaan kameran hän heittää oluittölkkejä kuvaajaa kohti. Videon päätteeksi poliisi pidättää pulloja rikkoneen miehen.

Pidätettyä 44-vuotiasta miestä syytetään WIBW-uutiskanavan mukaan vahingonteosta, pahoinpitelystä ja sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta. Viimeksi mainittu liittyy erilliseen tapaukseen, jossa miehen epäillään syyllistyneen alaikäiselle itsensäpaljasteluun.

Olutvalmistaja Amheuser-Busch on joutunut Yhdysvalloissa boikottien kohteeksi tehtyää yhteistyötä transsukupuolisen somevaikuttaja Dylan Mulvaneyn kanssa. Tiedossa ei ole, liittyykö Walmartissa tapahtunut välikohtaus boikotteihin.

@chandlerdavidson24 I guess he didnt like the new buschlight cans😂💀#buschlight #fthepolice #walmart ♬ original sound – Chandler Davidson