Sisarvaimot-sarjan Meri Brown ottaa ilon irti elämästä – yksi keino ylitse muiden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Meri Brown, jonka kanssa liitto kesti 32 vuotta. Kody ilmoitti lopulta, että antaa Merin mennä elämässään eteenpäin ilman heidän liittoaan.

Alussa erosta kipuillut Meri Brown ymmärsi pian, että ero oli ennemminkin mahdollisuus kuin uhka. Nyt nainen on innostunut matkustamisesta ja aikoo suunnata tänä vuonna ympäri maailmaa. Hän on aloittanut reissaamisensa Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Meksikosta.

– Ensin Lontoo, nyt Puerto Vallarta. Ehkäpä minusta tulee maailmanmatkaaja tänä vuonna. Miksipä ei?, 52-vuotias realityjulkkis kujeili Instagramin Tarinat-osiossa.

Tieto erosta tuli Meri Brownille tavallaan yllätyksenä, vaikkakin Sisarvaimot-sarjan fanit ovat nähneet jo vuosien ajan, että pariskunnan suhde ei ole romanttinen. Myöhemmin on jopa keskusteltu siitä, oliko Merin ja Kodyn parisuhteessa henkisen väkivallan merkkejä. Meri kommentoi alkuvuodesta, että on tajunut elämänsä olevan häntä itseään varten.

– Ja mitä minuun itseeni tulee, olen viime aikoina keskittynyt vähemmän siihen, mitä muut sanovat etten voi tehdä, ja enemmän tekemään mitä helvettiä ikinä haluan.

Kodylla yksi vaimo jäljellä, koska mies on eronnut kaikista muista sisarvaimoista, paitsi Robyn Brownista. Sarjasta kuvataan parhaillaan 18. tuotantokautta.