Hailey Bieber esitteli Coachella-tyylinsä – ysärifarkut tekemässä paluun?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Hailey Bieber on tullut viime vuosien aikana monille tunnetuksi mallin töistään. Maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen hän nousi kuitenkin vuonna 2018 mennessään poptähti Justin Bieberin kanssa naimisiin. Tähti lanseerasi hetki sitten myös oman kosmetiikkabrändin.

Viikonloppuna Hailey Bieber on monien muiden tunnettujen tähtien tavoin ollut rentoutumassa ja juhlimassa Coachella-festivaaleilla. Bieber jakoi hänen Instagram-kanavallaan kuvia hänen asuvalinnastaan ja meikistä.Tähdellä oli yllään valkoinen tiukka toppi ja näyttävät todella suuret ja leveälahkeiset farkut.

Hailey Bieber lanseerasi taannoin oman ihonhoitosarjansa, joka kantaa nimeä Rhode. Rhode-merkin alla on julkaistu jo kosteusvoiteita, seerumeita ja huulivoiteita. Hailey Bieber on toiminut uuden Passionfruit Jelly -huulikiillon mainoskasvona kuvissa, jotka ovat tihkuneet seksiä. Yhdessä kuvassa huulikiilto oli lähellä tähden jalkoväliä biksujen alaosan narun alla. Toisessa otoksessa nähtiin lähikuvassa miten mallikaunotar imeskelee passionhedelmän makuista mehujäätä.