Suomiräppäri Sana kuvattiin pulahtamassa porealtaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen räppäri Sana on musiikkinsa lisäksi kunnostautunut viime aikoina sosiaalisessa mediassa, jossa hänen suosionsa on ollut kasvamaan päin. Musiikkinsa lisäksi hän on saanut syystäkin huomiota myös näyttävällä vartalollaan.

Viime päivinä Sana on päässyt poseeraamaan kameran edessä näyttävissä maisemissa muun muassa lasi-iglussa. Nyt hänet nähdään samoissa maisemissa, joissa hän poseeraa uimapuvussa ja kertoo, että perjantaina hänen faneilleen on luvassa uutta musiikkia.

– Kreisii, perjantaina uutta musaa! En malttaisi enää oottaa, maltatko sä? Mun elämä muuttui täysin, kun opin rakastamaan ja arvostamaan itseäni. Uskalsin hypätä vaikka pelotti ja ymmärsin ansaitsevani aidon onnen. Toivon, että tän mun tulevan biisin tahdissa muutkin julistaa omaa upeuttaan, Sana kirjoittaa.