Honey Boo Boo lukion tanssiaisissa – parina oma poikaystävä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alana ”Honey Boo Boo” Thompson ja poikaystävä Dralin Carswell osallistuivat yhdessä lukion tanssiaisiin Georgiassa viikonloppuna. Teini-ikäinen televisiotähti oli pukeutunut vaaleanpunaiseen merenneitotyyliseen mekkoon, mikä oli koristeltu paljeteilla päästä varpaisiin. Hänen 21-vuotias poikaystävänsä oli vierellä hieman rennommassa asussa.

Page Sixin mukaan kaksikko on saanut runsaasti kritiikkiä seurustelustaan ikäeron vuoksi, koska Honey Boo Boo on ollut seurustelun alkaessa 15-vuotias ja Carswell puolestaan täysi-ikäinen. Yhdysvaltojen Georgian viranomaiset pidättivät taannoin Dralin Carswellin lyhyen takaa-ajon jälkeen. Mies ajoi autoa marijuanan vaikutuksen alaisena.

Alana Thompson oli kyydissä. Viranomaiset eivät nostaneet Alanaa kohtaan syytteitä mistään rikoksesta. Hän on kuitenkin asiassa todistajana. Poliisi kuljetti Honey Boo Boon Monroen piirikunnan vankilaan, josta hänen virallinen huoltajansa, isosisko Lauryn ”Pumpkin” Shannon haki hänet, People-lehti uutisoi.

Dralinin rikoslista kasvoi pidätyksen jälkeen myös poliisin pakenemisella, liikennerikkomuksilla ja ylinopeudella. Hän vapautui telkien takaa maksettuaan 25.000 dollarin takuusumman ja odottaa nyt tuomiotaan vapaalla. Tiedossa ei ole, kuka summan maksoi. Dralin Carswell on saanut aiemmin syytteen harrastettuaan seksiä alaikäisen kanssa ennen Honey Boo Boon kanssa seurustelua.

Honey Boo Boo esitteli poikaystävänsä Instagramissa koko maailmalle muutama vuosi sitten. Kaksikko piti kuvassa toisiaan kädestä kiinni. Kuva poistettiin sen jälkeen, kun he saivat vihapuhetta osakseen.