Muistatko vielä Afromanin? Räppäri asettui presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Afroman muistetaan parhaiten hittikappaleestaan Because I Got High. Artisti on noussut jälleen otsikoihin, tällä kertaa jokseenkin yllättävän vedon vuoksi. Hän haluaa Yhdysvaltojen korkeimpaan virkaan.

Afroman on asettunut ehdokkaaksi Yhdysvaltojen vuoden 2024 presidentinvaaleissa. TMZ-sivuston mukaan räppäri on täyttänyt ehdokkuuteen vaadittavat asiakirjat. Hän on hakee presidentin virkaa riippumattomana ehdokkaana.

Afroman paljasti aikovansa asettua ehdokkaaksi jo viime vuoden lopussa. Hän puhui asiasta yleisölle konsertissaan Missourissa joulukuussa. Artisti on kirjoittanut tavoitteistaan myös Intagramissa.

Afroman, oikealta nimeltään Joseph Edgar Foreman, aloitti artistiuransa jo teini-ikäisenä. Räppärin vuonna 2000 julkaisema Because I Got High nousi hitiksi eri puolilla maailmaa. Myös seuraavana vuonna julkaistu Crazy Rap nousi listoille, vaikka kappale ei saavuttanutkaan edeltäjän kaltaista suosiota.