Spice Girls -tähti kirjoitti kirjan – paljastaa kuuluisuuden pimeän puolen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Melanie C, oikealta nimeltään Melanie Jayne Chisholm tunnetaan parhaiten tyttöbändin laulajana. Spice Girls oli maailmanlaajuinen ilmiö, kaikkien aikojen menestynein brittiyhtye sitten Beatlesin. Nyt on ilmestynyt kirja, Melanie C – Kaikki mitä olen.

– Tämän kirjan sivuilta voit lukea kuka minä todella olen, ja kuinka olen lopulta tullut sinuiksi itseni kanssa kaikkien näiden vuosien jälkeen, Mel C kertoo.

Muistelmissaan Melanie C kertoo paitsi menestyksestä ja yhtyeen huippuhetkistä, myös kuuluisuuden pimeästä kääntöpuolesta. Hän puhuu myös kiusaamisesta, kehonkuvasta, mielenterveydestä ja tavasta, jolla media kohtelee nuoria naisia.

Spice Girls -vuosien jälkeen Melanie C ryhtyi sooloartistiksi, ja hänen levyjään on myyty 23 miljoonaa kappaletta. Hän on myös saanut jotakuinkin kaikki popmusiikkialan tärkeimmät palkinnot.Huikean uran hintana on ollut paljon ahdistavia kokemuksia, häpeää ja vähättelyä.

Melanie C on ollut tärkeä roolimalli nuorille naisille. Hän on myös LGBTQ-yhteisön näkyvä puolestapuhuja ja kymmenien hyväntekeväisyysjärjestöjen tukija.