Lindsay Lohan upeissa kuvissa: ”Niin kiitollinen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaana oleva näyttelijä Lindsay Lohan on matkustanut nykyisestä Dubain kodistaan Yhdysvaltojen New Yorkiin. Hän on esitteli aiemmin Instagram tarinat -osiossa julkaistuissa valokuvissa pyöristynyttä vauvamasuaan pukeutuen neulottuun maxi-mekkoon. Nyt nainen on julkaissut raskausajan kuvia myös omalle kanavalleen.

Lindsay Lohan on tällä hetkellä raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan hänen aviomiehensä Bader Shammasin kanssa. Nyt Lindsay Lohan julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nähdään kuvia raskausajan eri vaiheilta.

Lindsay Lohanin laskettu aika on kesällä ja tähden raskausvatsa onkin jo kauniisti pyöristynyt. Ensimmäisenä kuvasarjassa nähdään upea otos, jossa tuleva äiti pitää vatsastaan kiinni ja hehkuu valkoisessa mekossa. Nainen julkaisi kuvia myös vauvakutsuiltaan ja muista iloisista kokoontumisista.