70’s Show -tähti oikeudessa – syyttäjä väittää huumanneen ja raiskanneen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotähti Danny Mastersonin toinen raiskausoikeudenkäynti on alkanut. Syytteet ovat erittäin tylyjä. Mastersonin väitettiin hyökänneen raa’asti neljän naisen kimppuun. Uhrit ovat salanneet henkilöllisyytensä, mutta heidän tarinansa tapahtumista ovat julkisia.

Los Angelesin apulaispiirisyyttäjä Reinhold Mueller kertoo, että heillä on todisteita huumausaineiden käytöstä. Mastersonin uhrit ovat kärsineet pyörtymisestä, näön menetyksestä, motorististen taitojen menetyksestä, voiman menetyksestä, kyvyttömyydestä hallita kehoaan, emätinkivusta, peräaukon kivusta ja nämä kaikki ilmaantuivat sen jälkeen, kun Masterson oli tarjonnut naisille alkoholijuoman.

– Kun yksi naisista heräsi aamulla sängystä, oli hän hämmentynyt ja sekaisin. Hänellä oli paljon kipuja. Hän kysyi Mastersonilta: ”Mitä tapahtui viime yönä?”. Mies nauroi hänelle ja sanoi: ”Oi, minä harrastin seksiä kanssasi”. Kun nainen kysyi häneltä, oliko hän ollut tajuton. Masterson vastasi: ”Kyllä”, syyttäjä kertoi oikeudessa.

Hyökkäykset ovat tapahtuneet 2000-luvun alussa. Danny Mastersonille vaaditaan 45 vuoden vankeustuomiota, The Blast uutisoi.