Jessica Alves haluaa äidiksi: ”Halusin synnyttää lapseni itse”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen ihmis-Ken, nykyään naisena elävä Jessica Alves on astunut jälleen julkisuuteen. Brasilialaissyntyinen televisiopersoona asuu Lontoossa ja toipuu parhaillaan viimeisimmästä rintojen suurennusleikkauksestaan. Naiseksi pikkuhiljaa sukupuolensa korjannut Jessica kertoo käyneensä läpi kaikki mahdolliset toimenpiteet, mitä maa päällään kantaa, ollakseen mahdollisimman lähellä biologista naista niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Hän haluaa olla maailman naisellisin nainen. Mieheksi syntynyt transsukupuolinen Jessica haluaisi olla myös äiti. Hän on etsinyt itselleen unelmiensa kumppania jo pitkään, mutta sopivaa miestä ei ole löytynyt, vaikka hän on käynyt treffeillä lähes päivittäin. Nyt Jessica on päättänyt konsultoida hedelmöitysklinikkaa äidiksi tulemisessa.

– Haluaisin kaksi lasta, hän kertoo.

Jessica Alves on matkustellut ympäri maailmaa etsimässä itselleen kohtua. Hän haluaisi kantaa lapsensa itse kohtusiirrännäisen avulla, mutta toimenpide olisi todella riskaabeli sekä hänelle itselleen että sikiölle. Hedelmöitysklinikalta neuvotaan, että Jessica odottaisi muutaman vuoden, kunnes lääketiede kehittyy tarpeeksi kohtusiirrännäisten ja niiden avulla suoritettavien synnytysten suorittamiseen. Toisena vaihtoehtona Jessica voi käyttää sijaissynnyttäjää tai adoptoida itselleen lapsen, joka on vailla vanhempia.