Possu pakeni aitauksesta karhun vapauttamana – löydettiin juoksemasta moottoritien varrella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brenda-niminen sika päätyi hiljattain melkoiselle sekkailulle Kanadan Brittikäisessä Kolumbiassa. Possu oli karannut paikalliselta maatilalta ja päässyt maistamaan hieman vapautta. Apua se sai nälkäiseltä villieläimeltä.

Dewdney Animal Hospital -eläinlääkäriklinikka sai soiton pariskunnalta, joka oli nähnyt yksinäisen siana juoksemassa moottoritien varrella. Eläin onnistuttiin paikantamaan ja tainnuttamaan. Se toimitettiin klinikalle eläinlääkärin tarkastettavaksi.

Brenda-sika osoittautui hyväkuntoiseksi. Klinikalta onnistuttiin myös tavoittamaan eläimen omistaja Irene Francis. Omistaja paljasti maatilalleen harhailleen karhun rikkoneen Brendan aitauksen ilmeisesti ruokaa etsiessään, minkä seurauksena sika onnistui pakenemaan.