BB-kaunotar Leina kurvikkaana Thaimaassa – kuuma lomakuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelmassa tuotantokaudella vuonna 2012 mukana ollut näyttävä brunette Leina Ogihara on sittemmin ollut mukana muun muassa Lordin ja Mokoman musiikkivideoilla ja Miss Helsinki -kilpailussa. Nyt Leina on suunnannut nauttimaan lomastaan Thaimaaseen.

Kurvikas julkkiskaunotar nähdään toivottamassa seuraajilleen hyvää Vappua otoksessa, jossa hän astelee rantavedessä vaaleanpunaisissa biksuissa. Hän ei tosin ole parhaillaan näissä maisemissa, vaan julkaisi arkistokuvan ja haaveilee Thaimaan reissusta. Tosin samaa tekee parhaillaan varmasti moni muukin suomalainen.

Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Leina nähtiin biksuissa myös Mokoma-yhtyeen Hei hei heinäkuu -kappaleen musiikkivideolla ja lisäksi hän esiintyi päätähtenä Lordin Hard Rock Hallelujah -jättihitin musiikkivideolla, joka keräsi aikoinaan miljoonia katselijoita.