Leina Ogihara yläosattomissa – missiposeeraukset julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa kuluvalla tuotantokaudella asunut BB-Leina, eli Leina Ogihara, nähdään parhaillaan poseeraamassa missikilpailun näyttävissä kuvissa. Syyskuun puolivälissä BB-talosta kotiin passitettu neitokainen yllättyi, kun häätöhetkellä televisiokatsojille esiteltiin myös hänen paljaita rintojaan.

Nyt Leina Ogihara on mukana Miss Helsinki -kilpailussa, jonka finalistien esittelykuvissa hän poseeraa estottomasti yläosattomissa.

Kuva: Miss Helsinki

Puoliksi japanilainen BB-Leina nähdään verkossa paljastavassa asussa myös Moto Festival 2012 -tapahtuman mainosvideolla. Hän ei ole jättänyt julkista uraansa pelkkiin mainos- ja musiikkivideoihin sekä Miss Helsinki -kilpailuun, sillä Leina on myös lahjakas laulajatar. Leina on vieraillut laulajana esimerkiksi Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jokunen vuosi sitten julkaistulla Mitä jos -kappaleella.

Kuva: Miss Helsinki