Mandy Rose Bahamalla – asuvalinnat eivät jättäneet miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas Amanda Rose Saccomanno on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä, jossa hän esiintyi taitelijanimellä Mandy Rose. Nykyisin hän niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Mandy on suunnannut miesystävänsä kanssa lomailemaan Bahamalle, jossa hän keikisteli valkoisissa biksuissa ja otti aurinkoa sinivihreissä biksuissa. Lienee selvää, että hän käänsi jokaisen paikalla olleen miehen huomion itseensä.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin. Mandy Rosella on nyt 3,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.