Ariana Madix laukoo suorat sanat – Vanderpump Rules -jaksossa kohupettäminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Nyt uutisotsikoissa ovat olleet etenkin Tom Sandoval ja Ariana Madix, joiden suhde päättyi äkillisesti kun julkisuuteen tuli tieto, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Sarjan fanit ovat odottaneet kuumeisesti Vanderpump Rules -ohjelman uusia jaksoja, joissa Ariana Madixia on kuvattu kun hän saa tietoonsa Tom Sandovalin ja Raquel Levissin salasuhteen. Nyt fanit ovat päässeet viimein näkemään miten Ariana Madix huutaa Tom Sandovalille saatuaan tietää, että mies on pettänyt häntä hänen hyvän ystävänsä kanssa.

Bravon julkaisemalla videolla nähdään myös miten Tom Sandoval itkee kun hänen elämänsä on murentunut palasiksi salasuhteen tultua julkisuuteen. Hänen kuullaan myös kertovan miten hän ei ollut ikinä aiemmin tuntenut kenenkään kanssa mitään sellaista kuin Raquel Levissin.