Näin julkkikset tilaavat kahvia – hulvaton imitaatio leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monen mielestä voi olla hauskaa imitoida ja matkia toisten ihmisten puheita ja eleitä. Jotkut osaavat sen jopa niin hyvin, että saavat imitoimisesta ja muiden viihdyttämisestä tienattua oman elantonsa.

Nyt sosiaalisen median kautta on noussut nuori imitaattori Mare Kell monien tietoisuuteen. Nuorta naista seuraa hänen Instagram-kanavallaan jo yli 477.000 käyttäjää. Mare Kell on ihastuttanut etenkin hänen imitoinneillaan, joissa hän matkii julkisuudesta tunnettujen näyttelijöiden ja artistien puheääntä.

Mare Kell imitoi nyt videollaan useita tähtiä ja näyttelee heitä tekemässä tilausta kahvilassa. Kell eläytyy muun muassa Winona Ryderin, Keira Knightleyn, Jimmy Fallonin ja Nicole Kidmanin rooliin. Naisen suoritus on useiden kommentoijien mielestä jopa niin hyvä, että he ihmettelevät miten nainen puhuessaan näyttää lähestulkoon muuttavan muotoaan tunnetuiksi Hollywood-tähdiksi.