Darcey ja Stacey saivat viimein nauttia häähumusta – tältä upea morsian näytti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silvan realitysiskokset, Darcey ja Stacey, ovat olleet vauhdissa TLC:n julkaisemassa ohjelmassa jo vuosien ajan. Uudella tuotantokaudella on suunniteltu Staceyn ja hänen miehensä Florianin häitä. Nyt juhla on televisioitu.

Monen yllätykseksi Darcy kävelee alttarille entisen miehensä, Georgin, käsipuolessa. Kaksikko on ollut vuosien ajan on-off -suhteessa ja heidän oli tarkoitus mennä samaan aikaan naimisiin Staceyn ja Florianin kanssa. Ero muutti suunnitelmat ja pari toimii kaasona ja bestmanina. Stacey ja Florian saivat ikioman hääjuhlansa, jossa he viimein vannoivat rakkauttaa.

Juhlassa ei tingitty glamourista ja kimalluksesta. Staceyn hääpuku oli täynnä kimaltelevia koristekiviä ja Florian oli haltioissaan nähtyään tulevan vaimonsa kävelemässä kohti alttaria.

– Hän on kaunein nainen, mitä olen eläessäni nähnyt, Florian sai sanottua kameralle.