Miki Liukkonen ylistää Behmiä: ”Lahjakkain ja nerokkain ihminen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Rita Behm ja kirjailija Miki Liukkonen menivät noin vuosi sitten kihloihin ja hankkivat alkuvuodesta yhteisen uuden perheenjäsenen, Herra Kisulin. Tällä viikolla monien yllätykseksi pariskunta kuitenkin ilmoitti sosiaalisessa mediassa erostaan.

Rita Behm kertoi Instagram-tarinassaan, että hän ja Miki Liukkonen ovat kuluneen kevään aikana eronneet. Behm kertoi julkaisussaan, että hän ei yleensä jaa yksityiselämäänsä muille eikä halua tehdä niin jatkossakaan. Sen vuoksi hän onkin painottanut, että hän ei aio tämän enempää kommentoida asiaa vaan pyytää ihmisiltä nyt rauhaa.

Nyt myös Miki Liukkonen on tehnyt erosta julkaisun omalle Instagram-kanavalleen. Mies julkaisi hänestä ja Behmistä yhteiskuvan ja kertoi, että hän ei ole koskaan rakastanut ketään niin kuin Ritaa. ”Rita on lahjakkain ja nerokkain ihminen, jonka tunnen”, Liukkonen kirjoittaa. Kommenttikentässä hän vielä miettii, että hänen ja Rita Behmin lapsesta olisi tullut mielisairas shakkinero.