Salatut elämät -tähti Axel Milliam sai kansainvälisen elokuvaroolin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjassa Kristian Harjua näyttelevä Axel Milliam on saanut elokuvaroolin kansainvälisessä tuotannossa. Hän näyttelee ohjaaja-käsikirjoittaja Mickey Angelovin tulevassa Dali-elokuvassa.

Milliam näyttelee Dalissa amerikkalaista, suomalaistaustaista räppäriä. Näyttelijä kertoo MTV Uutisille tehneensä ohjaaja Angelovin kanssa yhteistyötä Lontoossa, jossa hän opiskeli teatteritaiteen kandidaatiksi. Elokuvan kuvaukset alkavat syyskuussa.

Brittiläisen Look Inside Filmsin ja yhdysvaltalaisen Palm Haven Studiosin tuotantoa olevaa Dali-elokuvaa kuvaillaan fantasiadraamaksi. Sen keskiössä on Kalifornialainen Dali-niminen räppäri. Deadline-sivuston mukaan elokuvassa nähdään Milliamin liäki muun muasa Ebony Abogaye, Mickey Angelov ja Boyan Petrov.