Anastasia Karanikolaou esitteli itseään rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä mallikaunotar Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Nyt Stassie on esitellyt upeaa täydellisyyttä vähintäänkin hipovaa vartaloaan rannalla ja hänen ruskettunut ulkomuotonsa on päässyt tyylikkäästi esiin. Kuvien perusteella ei ole ihme, että tästä kaunottaresta on tullut maailmanlaajuinen somejulkkis.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.