Huippumalli pelästyi trimmatessaan kulmakarvojaan – lopputulos järkytti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Moni ihailee etenkin tähden pitkiä punertavia hiuksia, joita Haley Kalil ei ole kertomansa mukaan ikinä värjännyt.

Haley Kalil kuvaa videoita hänen omalle YouTube-kanavalleen ja TikTokiin, jossa naisella on jo yli 3,5 miljoonaa seuraajaa. Tällä kertaa Haley Kalil halusi kuvata videolle sen miten hän trimmaa hänen kulmakarvojaan. Naisen oli tarkoitus leikata kulmakarvoistaan pieni loppuosa pois, minkä ansiosta tähti saisi meikata kulmakarvat suoremmiksi.

Juuri kun Haley Kalil oli leikkaamassa kulmakarvansa loppuosaa, hänen koiransa alkoivat haukkumaan. Nainen hätkähti pelästyessään äkillistä ääntä ja leikkasi vahingossa koko kulmakarvansa pois. Malli järkyttyi lopputulosta, mutta moni kommentoija piti videota vain hauskana pilana. Naisen tuoreet videot ovat kuitenkin osoittaneet, että naisella ei todella ole enää toisen puolen kulmakarvoja lainkaan.

@haleyybaylee

HELP GUYS HELP GUYS WHAT DID I DO AHHHH IM AHHHHH 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

♬ original sound – haleyybaylee