Lisa Marie Presleyn perinnöstä taistellaan oikeudessa – äiti väittää asiakirjaa väärennetyksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taannoin kuolleella Lisa Marie Presleyllä oli huomattavasti velkaa. Elviksen tyttärellä oli kuitenkin kaksi erillistä henkivakuutusta, joiden yhteisarvo on 35 miljoonaa dollaria. Hänen kolme elossa olevaa lastaan ovat henkivakuutuksen perillisinä ja jakavat summan tasapuolisesti velkojen maksun jälkeen.

Alaikäiset Finley ja Harper Lockwood saavat edunvalvojan, joka huolehtii heidän perinnöstään Promenade Trust -nimisen rahaston avulla. Lisa Marien äiti Priscilla Presley oli aiemmin rahastossa lasten edunvalvojana, mutta nyt hän on löytänyt vuonna 2016 allekirjoitetun asiakirjan, jonka mukaan edunvalvojina toimivat Lisa Marien vanhemmat lapset, Riley ja Benjamin Keough, TMZ uutisoi taannoin.

Koska Benjamin Keough on kuollut, on Riley Keough ainoa rahaston ja samalla pienempien sisarustensa edunvalvoja. Priscilla Presley pitää nyt asiakirjaa väärennettynä ja väittää allekirjoitusta epäaidoksi. Todisteena on muun muassa se, että Lisa Marien nimi on kirjoitettu väärin. Priscilla Presley vaatii oikeudessa, että perinnönjaossa ja edunvalvonnassa käytetään aiempaa asiakirjaa, jossa hänet on merkattu säätiön omaisuuden hallitsijaksi. Edessä voi olla vielä pitkä kiistely oikeudessa.