Noora Karma tulikuuma näky uimarannalla Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tunnetuksi tullut Noora Karma on taikuri ja mentalisti, ja hän tähditti taannoin myös nimeään kantanutta ohjelmaansa MTV3-kanavalla. Nyt Karma on uudistanut vuoden takaisen poseerauksensa, jossa hän on ehtinyt varata aikaa lomareissulle.

Viimevuotiseen tapaan Karma poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa biksut yllään ja palvoo aurinkoa. Paikkana on tällä kertaa Espanjan Fuengirola, jossa suomalaiset viihtyvät poikkeuksellisen hyvin.

Noora Karma nähtiin taannoin monien muiden suomalaisten julkkisten tavoin osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan. Hänet juonittiin lopulta ulos pelistä. Myöhemmin hän julkaisi kuvan itsestään ”luisevana, likaisena & haisevana” ja viisi kiloa aikaisempaa kevyempänä. Asuminen viidakossa oli siis vaatinut veronsa.