Video: Härkä rynni pelikentälle kesken ottelun – pelaajat pakenivat kauhuissaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa huvitusta herätti taannoin jalkapallo-ottelun aikana kentälle potkupyöränsä kanssa ilmestynyt pieni lapsi. Ranskassa rugbyjoukkueiden välinen lämmittelyottelu keskeytyi hieman rajummalla tavalla.

Catalans Dragons ja St. Helens olivat pelaamassa lämmittelyottelua Gilbert Brutus -stadionilla Perpignanissa, kun kentälle ilmestyi härkä. Pelaajat joutuivat juoksemaan pakoon vauhkoontuneen eläimen rynniessä heitä kohti. Härän kouluttaja roikkui eläimen perässä siihen kiinnitetystä narusta.

Härkä oli yksi yhteensä kuudesta nautaeläimestä, jotka kuuluivat varsinaista ottelua ennen järjestettyyn paraatiin. Härkä saatiin lopulta kiinni ja poistettiin kentältä. Catalans Dragons voitti lopulta ottelun luvuin 24-12.