Jennifer Lopez antaa kauneusneuvoja: ”Näin saat Bronxin jumalaisen hehkun”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, laulajana ja yrittäjänä tunnettu Jennifer Lopez lukeutuu niihin julkkiskaunottariin, joiden kauneutta moni ihailee. Naiselta usein udellaankin vinkkejä niin ruokavalioon, treenaamiseen, ihonhoitoon kun meikkaamiseenkin liittyen.

Jennifer Lopez päätti esitellä Instagram-videollaan hänen 244 miljoonalle fanilleen sen miten hän saa loihdittua kasvoilleen niin upean hehkun. 53-vuotias tähdellä on upean kuulas ja tasainen iho, jota hän kosteuttaa ja hoitaa milläpä muullakaan kuin oman JLoBeauty-kosmetiikkabrändin ihonhoitotuotteilla.

Jennifer Lopez esittelee videolla miten hän tekee itselleen nopean Bronxin jumalainen hehku -tyylisen meikkityylin, jossa korostetaan omaa luonnollista kauneutta. Ihoa hoidetaan ensin seerumilla, kosteusvoiteella ja silmänympärysvoiteella. Sen jälkeen hän lisää varjostettaville alueille tummempaa voidetta ja hohdetta antavaa niille alueille, jotka kaipaavat valoa. Lopuksi hieman ripsiväriä, huulikiiltoa ja isot korvarenkaat, jotka ovat tähden mukaan tässä tyylissä pakolliset.