Raskaana olevasta naisesta sankari – otti toisesta kerroksesta pudonneen taaperon kiinni

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iowassa raskaana olevasta naisesta tuli hetkessä tosielämän supersankari kun hän onnistui saamaan kiinni ikkunasta pudonneen lapsen. Lapsi putosi toisen kerroksen ikkunasta alas, mutta onneksi hänelle ei käynyt kuinkaan, koska Kyrie Jones -niminen nainen sattui näkemään tilanteen ja ehti toimia juuri ajoissa.

Kyrie Jones -niminen nainen on yhdeksännellä kuulla raskaana. 35-vuotias Jones oli ulkona kävelyllä kun hänen huomionsa oli kiinnittänyt pieni ikkunasta näkyvä lapsi. Nainen oli huomannut, että läheisen rakennuksen toisessa kerroksessa olevasta aukinaisesta ikkunasta pieni lapsi heitteli ulos tavaroita.

Kyrie Jones oli nähnyt, että pieni poika oli alkanut kurkottelemaan ikkunasta ja nojaamaan sen reunaa vasten vaarallisesti. Jones oli soittanut talon ovikelloa, että joku talon sisällä lasta vahtiva aikuinen olisi kuullut hänet ja tullut hakemaan pojan ja sulkemaan ikkunan. Kun näin ei tapahtunut, Jones oli soittanut poliisin paikalle.

Kyrie Jones oli nopeasti juossut etuovelta takaisin talon taakse, jossa ikkuna sijaitsi. Kauhukseen hän oli saanut huomata, että nyt lapsi oli pudonnut ikkunasta ja piteli kiinni käsillään ikkunanpielistä. Kyrie Jones oli jälleen yrittänyt huutaa apua, mutta kukaan talon sisältä ei ollut häntä kuullut. Kaksivuotias poika oli lopulta menettänyt otteensa, mutta sai onnekseen betonin sijaan pudota Jonesin käsivarsille.

Tilanteeseen oli lopulta saapunut virkavallan edustajia, mutta lapsen vanhemmille ei vielä toistaiseksi ole People-sivuston mukaan nostettu syytteitä. Pojan äiti kertoi olleensa vain hetkisen toisella puolella taloa tilanteen tapahtuessa. Asiasta on kuitenkin tehty paikallisille lastensuojeluviranomaisille ilmoitus.