Hurja tilanne tallentui videolle – gibboni hyppelehti perhettä vastaan sillalla

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Apinat ovat monissa Aasian maissa viidakoissa, metsissä ja jopa keskellä kaupunkia melko tuttu näky. Nyt eräs perhe pääsi kuitenkin näkemään melko suurikokoisen gibbonin lähietäisyydeltä kun pieni ihmisapina päätti hyppelehtiä heitä vastaan.

Gibbonit eli pienet ihmisapinat ovat kaakkoisaasialainen apinaheimo. Niillä on melko vaikuttava ulkonäkö, koska pienikokoisista apinoista poiketen niillä on todella lihaksikkaat, pulleat ja pitkät kädet ja jalat. Nyt videolla nähdään miten lapsiperhe sai tallennettua yhden gibbonin kameransa muistiin.

Videolla nähdään miten isä on kahden pienen lapsensa kanssa ylittämässä viidakossa sijaitsevaa pitkää siltaa. Silta on ilmeisesti myös gibbonin käyttämä kulkureitti, koska se hyppelehtii aidan köysistä käsillään vauhtia ottaen melkoista kyytiä perhettä vastaan. Kun gibboni tulee perheen kohdalle, ihmiset kyykistyvät nopeasti alas, että iso gibboni ei törmää heihin siltaa ylittäessään.

@ladbible The gibbon was like 'excuse me, coming through' 😂 🎥 ARK MEDIA #ladbible ♬ original sound – LADbible