Käärijä tylyttää listoilla viisuvoittaja Loreenia – jopa Ruotsissa suositumpi kappale

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi ja Ruotsi ottivat eilisen MM-jääkiekon lisäksi viikonloppuna yhteen myös Britannian Liverpoolissa, jossa skandaalimaisten tulosten seurauksena Ruotsin Loreen vei voiton Suomen Käärijästä, vaikka Ruotsin euroviisu ei ollut minkään maan yleisön ykkössuosikki. Suomi taas sai yleisöäänissä murskavoiton, mutta hävisi Ruotsille raatien äänillä.

Käärijä oli siis ylivoimaisesti eurooppalaisten ykkössuosikki, mikä näkyy nyt selkeästi myös musiikkilistoilla. Kerroimme aiemmin Käärijän Cha cha cha -kappaleen nousseen Spotifyn Euroopan viraalilistan ykköseksi, mutta nyt kappale on niittänyt menestystä myös laajemminkin. Se on nimittäin noussut päivä päivältä useammassa maassa listaykköseksi.

Cha cha cha on Spotifyn ykkönen Suomen lisäksi Liettuassa, Virossa, Latviassa, Islannissa ja myös Ruotsissa, jossa Käärijä näin ollen voittaa suosiossa jopa viisuvoittaja Loreenin. Toiseksi suosituin Cha cha cha on Itävallassa, Belgiassa, Norjassa, Ukrainassa, Britanniassa ja Puolassa. Listamenestys vain vahvistaa sen, että Käärijä oli Euroopan yleisön mielestä Euroviisujen voittaja.