Täydellinen nainen tykittää: ”Lisa Rinnan lähtö sarjasta oli raikas tuulahdus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Garcelle Beauvais liittyi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaan muutama vuosi sitten. Nainen on ihastuttanut etenkin hänen suorapuheisuudellaan ja rehellisyydellään, jonka vuoksi tähti toisinaan on myös joutunut pulaan suututtaessaan sarjan muut naistähdet.

Nyt 56-vuotias Garcelle Beauvais avasi sanaisen arkkunsa liittyen arkaan aiheeseen, jossa hänen poikansa vedettiin mukaan Vanderpump Rules -sarjassa nähtävään parisuhdesotkuun. Hänen 32-vuotias poikansa Oliver Saunders suuteli sarjan yhdessä jaksossa Raquel Levissin kanssa. Myöhemmin miestä syytettiin siitä, että hän olisi yhä ollut naimisissa silloin kun hän oli läheisissä tunnelmissa Levissin kanssa.

Oliver Saunders puolusti myös julkisesti Raquel Levissia, joka myöhemmin jäi kiinni siitä, että hänellä oli suhde ystävän miehen Tom Sandovalin kanssa. Garcelle Beauvais oli niin tuohtunut siitä, että hänen poikansa vedettiin sarjassa koko sotkun keskelle, että hän ei edes halunnut katsoa jaksoja, joissa Saunders esiintyi.

Garcelle Beauvais kommentoi myös tulevaa Beverly Hillsin täydelliset naiset -kautta. Nainen kertoi People-sivuston mukaan, että Lisa Rinnan poistaminen sarjasta on tuntunut raikkaalta tuulahdukselta. ”Mukana on yhä draamaa, mutta se on erilaista. En halua syyttää kaikesta Rinnaa, mutta on se raikkaampaa”, Beauvais kuvailee.