Jamie Foxx pääsi sairaalasta – tytär antoi päivityksen tilanteesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jamie Foxx joutui huhtikuussa sairaalaan sairaskohtauksen vuoksi. Oscar-voittajan tarkka vointi oli pitkään kysymysmerkki, ja uutiset terveydentilasta ja ongelmien aiheuttajasta perustuivat pitkälti spekulaatioon.

Foxxin tytär Corinne antoi viikonloppuna Instagramissa päivityksen isänsä tilanteesta. Tyttären mukaan näyttelijä on jo kotiutunut sairaalasta. Samalla hän halusi oikoa huhupuheita tapaukseen liittyen.

– Harmillista nähdä, kuinka villinä media käy. Isäni pääsi kotiin sairaalasta jo viikkoja sitten ja on toipumassa. Itseasassa hän pelasi jo pickleballia eilen! Kiitoksia kaikille rukouksista ja tuesta! Meillä on jännittävä työhön liittyvä ilmoitus ensi viikolla, Corinne kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Foxx joutui sairaalaan huhtikuussa Netflix-elokuva Back in Actionin kuvauksissa tapahtuneen sairaskohtauksen seurauksena. Foxx jakoi taannoin Instagramissa viestin, jossa hän kiitteli faneja heidän tuestaan. Back in Action -elokuvan kuvaukset jatkuivat sijaisnäyttelijöiden voimin.