Julia Fox tylyttää naisia kuvamuokkauksesta: ”Eivät näytä siltä miltä kuvissa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan noin vuosi sitten avioerosta toipuvaa Kanye Westiä, jonka jälkeen Fox deittaili räppäri Drakea. Julia Fox on alkanut ihastuttamaan nyt myös sosiaalisessa mediassa omalla suorapuheisuudellaan aiheeseen kuin aiheeseen.

Julia Fox on kertonut huomanneensa itsessään jo ikääntymisen merkkejä. Hän on kuitenkin todennut, että hän ei aio tehdä asialle mitään toisin kuin moni muu julkkiskaunotar. Nyt Fox kommentoi Forbidden Fruits Show -podcastissa sitä miten surullista hänen mielestään se on, että nuoret ihailevat julkkiksia, jotka eivät todellisuudessa edes näytä siltä millaisia kuvia he itsestään julkaisevat.

Julia Foxin kanssa videolla keskustelee myös artisti Grimes, joka on myös sitä mieltä, että nykyteknologia on pitkälti vastuussa siitä miten sairaiksi ja epärealistisiksi nuorten kauneusihanteet ovat menneet. Julkkisnaiset jälkikäsittelevät kuviaan niin realistisen näköisesti ja käyttävät filttereitä, että nuoret eivät voi edes tajuta ihannoivansa niin täydellistä ja virheetöntä kauneutta, jota ei ole olemassakaan.