Poliisi hälytettiin rannalle suuren alligaattorin vuoksi – näky paikalla yllätti koomisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorit ovat Floridassa melko yleinen näky muuallakin kuin luonnon helmassa. Matelijoita on totuttu näkemään rannoilla, puistoissa ja golfkentillä. Floridalainen poliisipartio koki kuitenkin taannoin melkoisen yllätyksen saatuaan hälytyksen alligaattorista.

Poliisi hälytettiin Treasure Islandilla sijaitsevalle uimarannalle sen rantahietikolla nähdyn suurikokoisen alligaattorin vuoksi. Paikan päällä partiolle kuitenkin selvisi, että kyse oli harmittomasta ilmestyksestä. Alligaattori oli tehty hiekasta.

– Ohhoh! Katsokaapa minkä kokoista alligaattoria yksi poliiseistamme yritti paimentaa rannalla viime yönä, Treasure Islandin poliisilaitoksen Facebook-julkaisussa kirjoitettiin.

Poliisilaitoksen julkaisussa kehuttiin taitavien ihmisten tekemää hiekkataidetta. Poliisi kuitenkin muistutti hajottamaan ne rannalta poistuessa merikilpikonnien pesimäkauden aikana.