The Weeknd vaihtaa artistinimensä? ”Valmis sulkemaan Weeknd-luvun”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Weeknd ei mahdollisesti ole enää jatkossa The Weeknd. Kanadalaisartistin faneja odotti maanantaina sosiaalisessa mediassa yllätys, josta hän antoi vihiä jo taannoisessa haastattelussa. Hän suunnittelee artistinimestään luopumista.

The Weeknd esiintyy nyt Instagramissa ja Twitterissä nimellä Abel Tesfaye, jonka on hänen syntymänimensä. Artisti kertoi hiljattain W Magazinen haastattelussa suunnittelevansa oman muusikkoimagonsa uudistamista.

– Olen kulkemassa katarttista polkua. Lähestyn sitä hetkeä, jolloin olen valmis sulkemaan Weeknd-luvun elämässäni. Aion edelleen tehdä musikkia, ehkä Abelina, ehkä The Weekndinä. Haluan silti tappaa The Weekndin, ja niin myös aion tehdä. Aion ehdottomasti luoda nahkani ja olla uudestisyntynyt, artisti paljasti.

Tähden mukaan tuleva albumi saattaa olla viimeinen, jonka hän tekee The Weeknd -nimellä. Artisti on kertonut ottaneen The Weeknd -nimen käyttöön kunnianosoituksena sille viikonlopulle, jolloin hän nuorena jätti koulun kesken, otti mukaan patjansa ja muutti omilleen. Hänet tunnetaan nykyään yhtenä maailman suosituimmista artisteista musiikin suoratoistopalveluissa.