Arnold Schwarzenegger avautui avioerostaan: ”Suurin epäonnistumiseni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger erosi vaimostaan Maria Shriveristä pettämisen ja avioliiton ulkopuolisen lapsen takia vuonna 2011. Avioero laitettiin vireille, mutta se laitettiin muutama vuosi myöhemmin jäihin. Pari jäi pohtimaan, haluaisivatko he kuitenkin olla yhdessä.

Luonnollisesti 25 vuoden avioliiton jälkeen suhdetta oli vaikea hyvästellä kokonaan, eikä pariskunnalla ollut motivaatiota lähteä jakamaan omaisuuttaan. Kaksi vuotta sitten Schwarzenegger ja Shriver kuitenkin virallisesti erosivat tuomarin päätöksellä. Tällöin molemmat osapuolet saivat puolet heidän 400 miljoonan dollarin suuruisesta omaisuudestaan.

Schwarzenegger on nyt kertonut, että ero oli todella vaikea ja mies pitääkin sitä hänen suurimpana epäonnistumisenaan. Kaikesta draamasta huolimatta he onnistuivat Shriverin kanssa kuitenkin järjestämään aina äitienpäivät, joulut, pääsiäiset ja syntymäpäivät yhdessä. Tällä hetkellä Arnold Schwarzenegger seurustelee Heather Milliganin kanssa ja on kertonut People-sivuston mukaan rakastavansa häntä todella paljon.