Kihlasormus katosi vessanpönttöön – löytyi vuotta myöhemmin naapuruston viemäristä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2022 maaliskuussa mies menetti kihlasormuksensa. Perheen lapsi oli vahingossa pudottanut sormuksen vessanpönttöön ja sormus oli valunut niin syvälle, että he eivät saaneet sitä ongittua. Itse asiassa he vain työnsivät sormuksen pidemmälle viemäriin.

Nyt perheen suureksi yllätykseksi sormus on löytynyt kun sen katoamisesta on kulunut yli vuosi. People-sivuston mukaan naapuruston viemäristön vuosittaisia huoltotöitä tehneet työmiehet olivat nähneet putkistossa jotakin kimaltelevaa. He olivat tunnistaneet sen sormukseksi ja onkineet sen talteen.

Sormus oli puhdistettu, desinfioitu ja palautettu omistajalle. Mies oli ollut todella yllättynyt ja iloinen saadessaan kihlasormuksensa takaisin niin pitkän ajan jälkeen. Työmiehet olivat olleet myös innoissaan tehtyään löydön, jonka tiesivät olevan sormuksen omistajalle niin merkityksellinen.