Viikonlopun Formula 1 -kilpailu peruttiin – rankkasateet koettelevat Italiaa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula 1 -sarjan Imolan osakilpailu oli tarkoitus järjestää tänä viikonloppuna. Osakilpailu on kuitenkin jouduttu perumaan hengenvaarallisiksi koituneiden sääolosuhteiden vuoksi. Asiasta tiedotti F1-sarja.

Formula 1 -osakilpailua ei voida järjestää viikonloppuna Pohjois-Italiaa koettelevien rankkasateiden vuoksi. Imola on keskellä yhtä maan pahimmista tulva-alueista. F1-henkilöstö evakuoitiin veden valtaan joutuneelta Imolan radalta 30 minuutin varoitusajalla.

Rankkasateet ovat vaatineet Emilia-Romagnan alueella jo lukuisia kuolonuhreja, ja lisäksi useita ihmisiä on kateissa. Sateet ovat saaneet Reuters-uutistoimiston mukaan 20 jokea tulvimaan kaupunkeihin. Seuraava Formula 1 -osakilpailu on määrä ajaa Monacossa 28. toukokuuta.