Salma Hayek paljasteli kylpytakissa – video tarvitsi sensuuria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Salma Hayek on onnistunut saamaan omalle Instagram-kanavalleen huimat 24 miljoonaa seuraajaa, joka on saanut 56-vuotiaan näyttelijätähden tanssituulelle. Videolla nähdään miten hän alkaa tanssimaan ystävän kanssa.

– 24 miljoonaa seuraajaa, 24 miljoonaa syytä hymyyn. Kiitos kaikille kun olette mukana tällä villillä matkalla, Salma Hayek kirjoittaa kuvatekstissään.

Salma Hayek tanssahtelee rennosti kylpytakissaan hänen ystävänsä pidellessä käsissään vahvistinta. Hayek liikkuu ja pyörähtelee niin vauhdikkaasti, että kylpytakki on paljastaa hieman liikaa hänen rinnoistaan ja haarovälistään. Senpä vuoksi video onkin niiltä osin pikselöity.