Marika Fingerroos ratsasti biksuissa – kuuma video julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden jo taakseen, mutta hänen elämäänsä voidaan siitä huolimatta seurata edelleen aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi näkevänsä kovasti vaivaa kurviensa eteen ja kuntoilevansa ahkerasti.

Nyt Fingerroos on julkaissut itsestään kuuman video, jossa hän ratsastaa hevosella hieman tavallista niukemmassa asussa. Kurvikas neitokainen nimittäin ratsastaa erittäin niukoissa biksuissa ja videonsa yhteydessä fiilistelee kesää parin emojin voimin.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.