Kohukaunotar pulahti uimaan – biksut joutuivat koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskurvitar Devin Brugman nähdään sosiaalisessa mediassa usein lomakuvissa yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Tällä kertaa Devin on nauttinut elämästään Ranskassa, jossa hän päätti pulahtaa uimaan rannalla. Mustiin biksuihin sonnustautunut kaunotar tarjosi seuraajilleen silmänruokaa, sillä asuvalinta ei ollut koolla pilattu.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä uimapukujen mallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.