Itsepalvelukassan huijari kiinni Riihimäellä – 400 euron tuotteet perunapussin hinnalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itsepalvelukassoja löytyy yhä useammasta kaupasta. Kuten arvata saattaa, yritetään laitteita toisinaan myös huijata. Itsepalvelukassalla varastaminen ei kuitenkaan ole välttämättä niin helppoa kuin miltä se voi vaikuttaa.

Hämeen poliisi sai taannoin ilmoituksen petoksesta Riihimäellä sijaisevassa kaupassa. Noin 40-vuotias mies oli poiminut kaupan hyllyiltä tuotteita lähes 400 euron arvosta. Hän oli kuitenkin luettanut itsepalvelukassalla hinnan vain 0,64 sentin hintaisen perunapussin viivakoodista.

Pelkän perunapussin hinnan tuotteista maksanut mies poistui itsepalvelukassalta. Hän kuitenkin jäi kiinni vartijoiden toimesta ennen liikerakennuksesta poistumista. Tapaus sattui Voimalankadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa.