Sara Sieppi alusvaatemallina – upea peiliselfie kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu mallikaunotar ja yrittäjä Sara Sieppi toimii nykyisin myös vaikuttajana sosiaalisessa mediassa, josta onkin tullut hänelle merkittävä tulonlähde. Viime aikoina Sara on julkaissut runsaasti kuvia esimerkiksi lomamatkoiltaan ja esitellyt ajoittain myös muun muassa alusvaatteita.

Suomen maajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin kanssa seurusteleva Sara Sieppi nähdään nyt upeassa kuvassa, jossa hän esittelee uusia alusvaatteitaan. Nainen on ottanut peilin kautta itsestään kuvan, jossa hänet nähdään mustissa alusvaatteissa ja valkoisessa paidassa, joka on kaunottaren yllä rennosti avonaisena.

– Hemmottelin itteeni kukilla ja uusilla alusvaatteilla ja ei, yhtäkään syytä en löytänyt sille, että miksi ei, Sara Sieppi kirjoittaa Instagram-kuvassaan.

Sara Sieppi kehottaa seuraajiaan toisinaan palkitsemaan itse itseään ja ostamaan lahjoja ihan vain itselleen. ”Välillä se sun oman elämän päästarakin tarvii taputteluu olalle ja kiitosta ihan vaan sulta iteltään”, Sieppi kirjoittaa.