Tom Sandovalin salasuhde ei kestänyt – erosi Raquel Levissistä ja siirtyi jo toiseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Sarjan tähtien Tom Sandovalin ja Ariana Madixin suhde on ollut nyt paljon otsikoissa sen jälkeen kun kävi ilmi, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Nyt Ariana Madixin on nähty muuttavan pois hänen ja Tom Sandvalin ostamasta yhteisestä omakotitalosta. Samoihin aikoihin ulkomaisissa medioissa on myös uutisoitu yllättävästä käänteestä, jonka mukaan Tom Sandovalin ja Raquel Levissin suhde ei kestänytkään sen julki tulemista. Salasuhteena alkanut parisuhde päätyi jo eroon ennen kuin se ehti kunnolla alkamaankaan.

Tom Sandoval ei ilmeisesti ole ollut eroistaan kovinkaan murheellinen, sillä hän on jo siirtynyt elämässään eteenpäin. Tom Sandoval on jo alkanut tapailemaan uutta vaaleaa kaunotarta, joka on paljastunut teksasilaiseksi sometähdeksi. Karlee Hale -niminen nainen on Daily Mail -sivuston mukaan nähty jo useampaan otteeseen Sandovalin seurassa julkisilla paikoilla.