Ireland Baldwinin ensimmäinen viikko äitinä – julkaisi kuvia synnytyksen keskeltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin julkkisperheen ensimmäinen lapsi Ireland Baldwinin asuu Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa. Pariskunta ilmoitti hetki sitten saaneensa perheenlisäystä.

Ireland Baldwin synnytti hänen ja André Allen Anjosin ensimmäisen yhteisen lapsen, tyttövauvan, jolle annettiin heti syntymässä nimeksi Holland. Nyt 27-vuotias tuore äiti julkaisi suloisen kuvasarjan, jossa hän esittelee ensimmäistä viikkoa uuden perheenjäsenen kanssa.

Ireland Baldwin julkaisi hänen Instagram-kanavallaan sarjan kuvia, joissa nähdään tunnelmia niin synnytyksestä kuin ensimmäisiä hetkiä lapsenkin kanssa. Nainen julkaisi myös kuvan, jossa hän makoilee supistusten aikana ammeessa ja yrittää rentoutua lämpimän veden avulla. ”Tätä kuvaa tulen aina näyttämään tyttärelleni kun hän puhuu minua vastaan”, Ireland Baldwin kirjoittaa vitsaillen.