Loreen saapuu Suomeen syksyllä – esiintyy kahdella keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsalainen Loreen nousi tänä vuonna Euroviisujen voittajaksi Tattoo-hitillään. Viisuissa todistettiin todellista pohjoismaiden välistä jännitysnäytelmää, sillä voitosta kamppaili myös hopeasijalle päätynyt Suomen edustaja Käärijä.

Loreen saapuu marraskuussa Suomeen, paljasti tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland. Laulaja nousee lavalle sunnuntaina 26. marraskuuta Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla ja maanantaina 27. marraskuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella. Liput keikolle tulevat myyntiin perjantaina 26. toukokuuta kello 10.

Ruotsin Idol-ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Loreen on ensimmäinen naisartisti, joka on voittanut Euroviisut kahdesti. Ensimmäinen voitto tuli vuonna 2012 Euphoria-kappaleella. Loreen pyrki Ruotsin viisuedustajaksi myös vuonna 2017, mutta tuolloin hän ei voittanut Melodifestivalen-laulukilpailua.