Orava ilmestyi baseball-otteluun – yleisön reaktio kertoo kaiken

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilukilpailussa päädytään toisinaan todistamaan sellaisiakin yllätystilanteita, jotka eivät liity varsinaiseen otteluun. Hämmennystä voivat esimerkiksi aiheuttaa stadioneille ilmestyvät luontokappaleet.

New Yorkin kuuluisalla Yankee Stadiumilla pelatussa baseballin MLB-liigan ottelussa nähtiin keskiviikkona 24. toukokuuta odottamaton tilanne. Katsomoon ilmestyi isokokoinen orava kesken New York Yankeesin ja Baltimore Oriolesin välisen pelin.

Oravan vierailu katsomassa ikuistui viraalina levinneeksi videoksi. Oravaa suurempaan osaan nousevat hidastetulla videolla nähtävät katsojien reaktiot. Ilmeistä päätellen jyrsijän ilmestyminen otteluun oli monille suurempi shokki kuin mikään, mitä kentällä tapahtui.

Orava ei suinkaan tyytynyt oleskelemaan katsomossa. Toisella videolla nähdään, kuinka jyrsijä juoksee kentän viheriöllä ottelun ollessa käynnissä.