Rammstein-laulaja vieraili helsinkiläisessä kauppahallissa – kauppias jakoi yhteiskuvan somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu saksalaisyhtye Rammstein esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 27. toukokuuta ja sunnuntaina 28. toukokuuta. Yhtye on parhaillaan Euroopan-kiertueella, joka alkoi Liettuan Vilnassa.

Rammstein, tai ainakin yhtyeen laulaja Till Lindemann, on vaikuttanut saapuneen Suomeen jo hieman etukäteen. Lindemann nimittäin nähtiin asioimassa Helsingin Kauppatorin lähellä sijaitsevassa Vanhassa Kauppahallissa. Hän asioi kaviaarituotteisiin erikoistuneessa Nordic Caviar Housessa, joka jakoi Facebookissa tähden kanssa otetun yhteiskuvan.

– Rammstein yhtyeen solisti saapui tänään kauppaamme, Nordic Caviar Housen julkaisussa hehkutettiin.

Rammsteinin molemmat Olympiastadionin jättikonsertit on jo loppuunmyyty ennakkoon. Yhtyeen lämmittelijänä toimii ranskalaisduo Abélard. Rammstein veiraili Suomessa viimeksi vuonna 2019, jolloin se esiintyi Tampereen Ratinassa.