Janna paljasti Vain elämää -esiintymisasunsa – kuva Satulinnasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu Vain elämää -ohjelma jatkuu syksyllä uusin jaksoin. Tulevan 14. kauden artistikattaus julkaistiin tällä viikolla ja uutena artistina ohjelmassa tullaan näkemään muun muassa laulaja-lauluntekijä Janna. Nyt Janna on lähettänyt sosiaalisessa mediassa seuraajilleen terveisiä suoraan Hirvisalmen Satulinnasta.

Janna julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään naisen todella näyttävä tyyli. Tähden yllä on musta mekko ja hiukset on kiinnitetty taakse pitkälle ponihännälle, joka on letitetty. Janna kertoi kuvansa yhteydessä, että kaikki hänen asunsa Vain elämää -ohjelmaan on suunnitellut Katri Niskanen. Asujen suunnittelussa on myös ollut mukana julkkisten luottostylisti Maryam Razavi.

Jannan lisäksi muita ensikertalaisia uudella kaudella ovat CMX-yhtyeestä tuttu A.W. Yrjänä, Kotiteollisuus-rokkari Jouni Hynynen ja hiphop-yhtye Gasellien Hätä-Miika. Lisäksi mukana ovat aiemmilla kausilla jo nähdyt Anna Puu, Ellinoora, Robin Packalen ja Virve Rosti. Vain elämää jatkuu uusin jaksoin Nelosella ja Ruudussa syyskuun alussa.