Eva Longoria avautui kritisoi viihdealaa: ”En saa epäonnistua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni kuusi vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Tähti on viettänyt viime vuosina rauhallista perhe-elämää, mutta palannut nyt vähitellen omien töidensä pariin.

Nyt 48-vuotias Eva Longoria on tehnyt debyyttiohjauksensa elokuvassa Flamin’ Hot. Nainen koki olevansa suuren paineen alla. Hän kertoi People-sivustolle, että Hollywoodissa pätee säännöt, joiden mukaan vain miehet voivat epäonnistua ja saada siitä huolimatta lisää töitä.

Eva Longorian mukaan hän voi naisena saada vain yhden mahdollisuuden ohjata elokuvan ja näyttää taitonsa. Sen lisäksi naisen tulee olla työssään kaksi kertaa nopeampi, ahkerampi ja halvempi. Hän ei saa epäonnistua. Longorian mukaan vain valkoihoisilla miesoletetuilla on se oikeus, että he voivat tehdä 200 miljoonan dollarin budjetilla elokuvan, joka tuottaa tappiota, ja sen jälkeen saada lisää töitä.