Hoitaja lohdutti sairastunutta karhua – 700-kiloinen nauttii hellyydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kodiakinkarhu on todella suuri karhulaji. Kodiakinkarhu-uros voi painaa jopa 800 kiloa ja ne voivat olla jopa kolmen metrin korkuisia kahdella jalallaan seisten. New Yorkin Otisvillessä asuvaa eläintenhoitajaa karhujen suuri koko ei kuitenkaan pelota.

Jim ja Susan pyörittävät yhdessä Orphaned Wildlife Center -eläinsuojaa, jonne he ovat ottaneet aikoinaan Jimboksi nimetyn karhun. Nyt videolla nähdään miten valtava lähes 700-kiloinen karhu saa hellyyttä ja hoivaa hoitajaltaan ollessaan sairaana.

Jimbo on tällä hetkellä 24-vuotias. Karhu oli nuorena loukannut jalkansa niin pahasti, että pariskunta oli pelastanut sen. Karhu hoidettiin kuntoon, mutta sen jalka ei kuitenkaan palautunut enää täysin ennalleen, minkä vuoksi Jimboa ei voitu palauttaa luontoon. Jimbo on isosta koostaan huolimatta hyvin hellä Jimille ja videolla nähdäänkin miten karhu painaa päänsä miehen syliin.